• Betala med Klarna
Fri Frakt / Snabb leverans

Samarbeten

Hej fantastiska influencer!

På Fitwyze söker vi kontinuerligt efter personer som är lika passionerade för träning och fitness som vi. Vi tror att samarbete är nyckeln till framgång och vi vill ingå i ett partnerskap med dig!

Vi letar efter engagerade individer med ett Instagram-konto som har över 1000 följare, och ett starkt engagemang från din community. Om du regelbundet delar innehåll som är relaterat till träning, fitness och välbefinnande, och du är över 18 år, vill vi höra från dig!

Vi på Fitwyze är engagerade i att stödja och inspirera varandra inom träning, hälsa och livet generellt. Vi tror att genom att arbeta tillsammans kan vi lyfta varandra upp och hjälpa varandra att växa.

Om du är intresserad av att ta din fitnessresa till nästa nivå och att bli en del av Fitwyze-teamet, följ då dessa steg:

1. Följ oss på Instagram

2. Registrera dig här


Efter att vi har tagit emot din ansökan kommer vi att granska den noggrant. Vi återkommer till dig om ett eventuellt samarbete verkar aktuellt. Vi ser fram emot att eventuellt få samarbeta med dig och bli inspirerade av din passion för fitness!