• Betala med Klarna
Fri Frakt / Snabb leverans

OUR STORY

Vår historia

Fitwyze grundaren kan inte minnas en tid när han inte var entusiastisk över fitnessbranschen. Ända från ung ålder har han alltid varit motiverad och energisk, vilket är två egenskaper som ledde honom att bli en licensierad personlig tränare. Dessutom skrev han en bok om intermittenta fastor för fitness och viktminskning som finns tillgänglig på Amazon.

Under den tiden i hans liv märkte han att kläder spelade en stor roll i hans motivation att träna. Som personlig tränare insåg han också klädernas påverkan på hans kunder; det vill säga, ju mer bekväma och självsäkra de kände sig i sina kläder, desto mer hängivna var de på gymmet.För att backa upp sin teori upptäckte grundaren av Fitwyze många artiklar och studier som stödde hans insikt att kläder spelar en stor roll i självförtroende och motivationsnivåer. Från dessa upptäckter konceptualiserade han idén för Fitwyze - ett sportklädesmärke med fokus på stil och komfort och designat för att öka självförtroende och motivation både inuti och utanför gymmet.

Vår mission

Vår mission är att inspirera och stötta människor att leva sina bästa liv genom fitness, med stöd av våra träningskläder som förbättrar prestationen och är hållbara, tillsammans med en inspirerande community. Gå med oss på denna transformerande resa och upplev skillnaden med Fitwyze!

Våra värderingar

Här på Fitwyze värdesätter vi att skapa och erbjuda endast kvalitativa, stiliga och bekväma plagg för din träningsupplevelse. Därför är våra sportkläder högt hållbara och tillverkade av högkvalitativa material som ger dig självförtroende och full rörelsefrihet inom gymmet.

Våra kläder designas för att stödja träningen hos våra kunder oavsett vilken typ av aktivitet du utövar. Oavsett om du tar snabba danslektioner, glider på crosstrainern eller lyfter tungt på viktmattan, har vi din komfort i åtanke. Från stadiga sömmar till tyger som klarar knäböj, är vi dedikerade till att ta bort oron från din träning!

Dessutom värdesätter vi att vara en positiv del av våra kunders träningsresa. Genom att börja med utmärkt kundservice och backa upp våra påståenden med utmärkt sportkläder, är vi engagerade i att hjälpa dig att upptäcka din kraft och motivation att träna.