• Betala med Klarna
Fri Frakt / Snabb leverans

Fitwyze Ribbed Performance Set med Top

  • 499 kr

Upplev komfort och kraft i vår Fitwyze Ribbed Performance Set, skapat för höst- och vinterträning som tar dig till nya höjder. Denna ensemble är det ultimata va


I lager
Dela
Leverantör: FITWYZE

Upplev komfort och kraft i vår Fitwyze Ribbed Performance Set, skapat för höst- och vinterträning som tar dig till nya höjder. Denna ensemble är det ultimata valet för ambitiösa gymentusiaster som kräver både stil och prestanda.


  • Styrka och Support: Den ribbade konstruktionen av vår långärmade topp ger inte bara en modern och snygg look, den ger också en stark prestationstöd. Den här toppen är utformad för att hjälpa dig att pressa gränserna i gymmet och på vägen till dina träningsmål.
  • Säsongens Favorit: Medan hösten och vintern råder ute är Fitwyze Ribbed Performance Set din bästa vän inomhus. Den högkvalitativa ribbade materialet håller dig varm, bekväm och redo att möta de tuffaste träningspassen, oavsett väder.
  • Naturlig Rörelse: Tack vare sömlös teknologi och ribbade strukturen, låter detta set dig röra dig fritt och naturligt under träningen. Oavsett om du tränar styrka, kondition eller yoga, kommer du att känna dig i ditt element.

Material:

87% nylon & 13% spandex

Detaljer:

Vikt: 320g